Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kazankaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0 354 497 63 66
Belgegeçer : 0 354 497 63 66
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kazankayamtal.meb.k12.tr
Adres : Yozgat / Aydıncık Kazankaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
VİZYON : Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzdan mezun olan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır. Okulumuz, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, sıralamada yerini almasını, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.
MİSYON : Kazankaya Mesleki ve Teknik Lisesi ailesi olarak, bütün öğrencilerin; -Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, -Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, -Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, -Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, -İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, -Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, -Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, -Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, -Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak amacını taşımaktayız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :12
Öğrenci :55
Derslik :4
Atölye-İşlik :2
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2875
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Örgün
Saatler : 08:30 - 16:25
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Taşımalı servislerle öğrencilerin okula ulaşımı sağlanmaktadır.
Ulaşım : İlçe merkezine ulaşım servislerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Aydıncık ilçesine bağlı Kazankaya Köyü girişinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Yozgat il merkezine 100 km, Aydıncık ilçe merkezine 8 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 66
Sportif Etkinlikler : Her yıl okullar arası düzenlenen futbol turnuvası ve bocce turnuvalarına öğrencilerimiz yoğun ilgi göstermektedirler.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Tarım alanı Öğrencilerimiz staj eğitimlerini özel sektör kuruluşlarında ,Çocuk Gelişimi Alanı öğrencilerimiz staj eğitimlerini bakanlığa bağlı ilgili kurumlarda yapmaktadırlar.
Yazdır :